Bojan Barišić

Rad bi pripomogel, da se v koprski nogomet vrne tisti pravi športni duh, da bomo Koprčani spet ponosni na svoj nogometni klub.


Po končani Srednji ekonomsko-poslovni šoli v Kopru sem se začel ukvarjati z zavarovalništvom. Trenutno sem zaposlen kot prodajni svetovalec.

Všeč mi je dinamično delo, ki vključuje veliko izzivov, hitrega iskanja rešitev in stike z ljudmi. Vedno me žene želja po učenju in pridobivanju novih izkušenj. Med izobraževanjem sem pridobil široko družboslovno znanje, ki ga nadgrajujem z delovnimi izkušnjami na področju organizacije in koordinacije projektov, odnosov z javnostmi, predvsem pa administracije. Po naravi sem odgovorna, organizirana, natančna in komunikativna oseba, ki se ne boji novih izzivov. Imam izostren občutek za delo z ljudmi, zato mi gre dobro od rok sodelovanje z občani krajevne skupnosti v kateri živim. Sem človek dialoga, strpnosti ter povezovanja. Znam prisluhniti ljudem v njihovih stiskah. Sem velik domoljub. Sodelujem z mladimi in spoštujem starejše ter vidim smisel v medgeneracijskem povezovanju. Spoštujem in cenim družinske vrednote. Sem odgovoren do okolja, v katerem živimo.

V prostem času sem rad aktiven in naredim kaj zase. Navdušen sem nad pohodništvom, za katerega je Slovenija pravi raj. Petnajst let sem aktivno igral nogomet v NK Koper. Takrat je bil klub na vrhuncu, kljub temu, da nismo imeli takih pogojev kot danes. Igrali smo s srcem, z voljo do nogometa, do kluba. Tako v mladinski kot tudi v prvi ekipi smo nekaj pomenili v naši državi, za razliko od danes, ko imajo vse pogoje, pomenijo pa nič. Rad imam tudi umetnost. Berem, še najraje poučne knjige, na primer biografije znanih osebnosti. Ob tem tudi razvijam svoje verbalne sposobnosti in izboljšujem koncentracijo. V gledališču najraje gledam predstave, polne smeha in veselja.

Prepričan sem, da bi s svojim znanjem, osebnimi kvalitetami ter naravnanostjo k zastavljenemu cilju bil dober občinski svetnik. Deloval bi predano in povezovalno, zavzemal bi se za skladen in enakomeren razvoj krajevnih skupnosti in njihovo povezovanje z občino. Rad pa bi tudi pripomogel, da se v koprski nogomet vrne tisti pravi športni duh, da bomo koprčani spet ponosni na svoj nogometni klub.


Na seznam kandidatov
  • Deli objavo